honordalsword Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Arkadaşlar dagger defence lar nelerden düşer????Lütfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 aramanin gucu adinaaaaa HIIIIIIIII MENNNNN[signature][hline]CamthalionTasardur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honordalsword Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Yahu bi kaç gündür arıorm her işi kestim bulcam die ama bişi bulamadım :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 apostle , golem[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honordalsword Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Abim saol ya artık apos ta kutuları ben açmaya başıam o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 bi de en fazla para edenlerin yani paper mage ve bp için olanların hobogonlinden çıktıgına dair bi rivayet var ama o kadar kestim sadece str+4 yüzük çıkıo :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Artık dusmuyor die biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DkNy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 evet knight empire da artık düşmüyor dagger defence armorlar ama dd kalkanları düşmesi mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: DkNy, 21 Aralık 2005 08:27 tarihinde demiş ki: evet knight empire da artık düşmüyor dagger defence armorlar ama dd kalkanları düşmesi mümkün desene onca hobogoblini boşa kestim :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 yalan dolan hepsi düşmez dd onlardan dd çıkarmak istiyosan talos kesecen esland da :P [spo1=tık tık]Dermişiiimmmm....[/spo][signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: hippo, 21 Aralık 2005 08:32 tarihinde demiş ki: yalan dolan hepsi düşmez dd onlardan dd çıkarmak istiyosan talos kesecen esland da :P [spo1=tık tık]Dermişiiimmmm....[/spo] şakacı çocuk[signature][hline]Server : Ares Mekan : Deru ( Raiba ) Nick : Tasci Class : Elmorad Female Gorev : Cleric INT ( ah holy water ah ) LvL : 61 %30 Np : 100/0 :D Clan : Adini unuttum oyuna girince duzeltirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: hippo, 21 Aralık 2005 08:32 tarihinde demiş ki: yalan dolan hepsi düşmez dd onlardan dd çıkarmak istiyosan talos kesecen esland da :P [spo1=tık tık]Dermişiiimmmm....[/spo] acil böööö veya kusma smily i lazım buraya :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DkNy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hehe elinizdeki DD armorlara iyi bakın ah bi mage 1. seviye 25 dd helmet bulsammm ama serverlardaki sayısı çok az(tabi cyperda bunuda dupelemedilerse 3-5 tane vardır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 20-30 gb arası fiyatları bp ve paper mage için ben de istiom hediye kabulumdur xD tüm ares serverı inşallah aranızdan biri duyarda bana yardım bulunur çok aciz durumdayım :D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 olympia da yok çok fazla kişide hatta drop rate iyle de oynamış olabilirler diyesim geliyo ama demicem neyse ... adamlar +7 shard istiyo olmpia da paper 35 dd lere :P milleti de kandirmişlar bi güzel çıkmıyor artık dd diye ben beramusta 6. ayımı doldururken kavuşabilmiştim gerçi iron belt iron neck leri daha kolay buluyosun da drop etmek çok zor dd leri deru dan da düşer ayrıca..[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 35 dd?[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DkNy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: hippo, 21 Aralık 2005 08:40 tarihinde demiş ki: olmpia da paper 35 dd lere :P O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DkNy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ben olimpiada 25dd oldugundan şüpheliyim adam hiç bi serverda olmayan 35 dd dedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 o_O[signature][hline]Server : Ares Mekan : Deru ( Raiba ) Nick : Tasci Class : Elmorad Female Gorev : Cleric INT ( ah holy water ah ) LvL : 61 %30 Np : 100/0 :D Clan : Adini unuttum oyuna girince duzeltirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 belki sheild den bahsediyodur ?D[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 2 yerine 3 e basmışımdır yanlışlıkla klavyede bu arada o smyly isteyen arkadaş vardı ya bu iyi mi? [spo1=nası ?][/spo][signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 daha iğrenç[signature][hline]tüm cemaat-i orG burdan size sesleniorum eger cz de BuFFs_BuNNy adında bi priest görürseniz dalmayın fındık fıstık o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DkNy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 said: hippo, 21 Aralık 2005 08:45 tarihinde demiş ki: 2 yerine 3 e basmışımdır yanlışlıkla klavyede bu arada o smyly isteyen arkadaş vardı ya bu iyi mi? [spo1=nası ?][/spo] pardon 35 diyince şokta kaldım :) bende spoilerlar açılmıyo şuan T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 2 gündür uyuyamadım doğru düzgün ve hala da uykum yok ak saçmalıyorum galiba.. sopa yiyecem bu gidişle anlaşılan :P[signature][hline] madness is the gift, that has been given to me! ***]****[url=http://***]****[url=http://*[/url]**]****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 o ne yavaş yatak kırılacak[signature][hline]ıd : FarundaytaKiller jop : arcmage sever : ayes IvI :62 en mutlu human :):):):) np :manyak kasıyom su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar